Anacea verbetert IT processen, regelt beter inzicht in cijfers, bouwt systemen en biedt je een eigen Raad van Advies

Sociaal ondernemen

Anacea is een sociale onderneming. Bij ons werken ervaren professionals samen met mensen met een (arbeids)beperking aan uitdagende projecten. We geven invulling aan Social Return.

Anacea verbetert IT processen

Groeiende ondernemingen missen vaak de specifieke expertise om software te laten aansluiten op de bedrijfsprocessen. Daardoor ontstaan paarse krokodillen, procedures die door de werknemers als vervelend en tijdrovend ervaren worden. Anacea verbetert deze processen door te luisteren en slim in te richten. Van de website tot CRM, van Microsoft Office tot Google Suite.

Anacea ontsluit cijfers

KPI’s (Key Point Indicators)  zijn essentieel voor middelgrote ondernemingen om je bedrijfsresultaat te meten. Wat gaat er met je Cash Flow gebeuren komend kwartaal? Moet je volgend jaar focussen op werving of juist bezuinigen? Door doelen te stellen daar KPI’s aan te hangen geef je jouw medewerkers de juiste richting aan. Door deze cijfers in een dashboard te publiceren neem je medewerkers mee en hou je grip op de groei.

 

Anacea bouwt systemen

Worden er veel repetitieve handelingen in je organisatie uitgevoerd? Zijn er veel Excel lijsten? Dan bespaar je fors door deze te automatiseren. Koppelingen tussen bedrijfssoftware, CRM en / of website leveren geld op, maar de kost gaat voor de baat uit. Doordat we in sprints werken kun je al snel de eerste handelingen automatiseren en hebben je medewerkers hun handen weer vrij voor meer klantcontact.  

Anacea breekt glazen plafonds

Hoe lang zit je onderneming al ik dezelfde groeifase? Precies, je zit tegen een glazen plafond. Wij organiseren een denktank voor je, waarbij je jouw vraagstuk kunt voorleggen aan gelouterde ondernemers uit disciplines van (online) marketing, organisatieverbetering, procesbeheer, finance en / of HR. Een Raad van Advies op maat die je inroept als je merkt dat je organisatie vastloopt. Ze zijn kritisch, creatief, houden overzicht en helpen met de ingewikkelde aansturing van medewerkers in veranderingsprocessen. Breek je glazen plafond door en groei. Door betere IT processen, beter inzicht in cijfers, eigen systemen of je eigen Raad van Advies. 

Referenties

Bij een middelgrote zorg opleider (20+ FTE) hebben wij onder andere het leerlingvolgsysteem Coachview geïmplementeerd, alle marketingactiviteiten geprofessionaliseerd en de organisatie opnieuw ingericht. De organisatie werd zo interessant dat het nu verkocht is aan een investeerder. 

Bij een detacheerder in de zorg (5+ FTE) is er voor het werving en selectie proces vertaald naar automatische taken in Zoho One CRM. De medewerkers kunnen zich nu focussen op klantcontact in plaats van administratieve taken, met meer omzet tot gevolg. 

Bij een hoog gespecialiseerde zakelijke dienstverlener (30+FTE) is eerst de basis van marketing opnieuw ingericht, zoals een online internationale ads campagne, de website en LinkedIN. Daarna is de landelijke pers (NOS, RTL) gehaald met een gerichte PR campagne over de niche van het bedrijf. Marketing is nu volledig aan ons uitbesteed en werken we aan het professionaliseren van de Sales Organisatie.

Klanten

Seniorentablet 2020

Seniorentab verkoopt tablets speciaal voor ouderen. De tablets hebben een eenvoudige interface waardoor ze makkelijk te bedienen zijn. De website had een nieuw jasje nodig. De nieuwe website moet persoonlijkheid uitstralen en datgene waar Seniorentab groot mee is geworden; verbinden van mensen.

 

Naast het design waren er op de oude website wat problemen met de gebruiksvriendelijkheid. Zo konden consumenten niet goed zien welke accessoires er bij welke tablets horen en waren er geen categorieën.

 

Wij hebben de website een nieuwe look&feel gegeven en het aankoop proces vereenvoudigd.

Portfolio voorbeeld CrimeTime

CrimeTime is een moordspel aanbieder. Een moordspel speel je in een groep van minimaal 6 spelers. Iedere speler ontvangt een eigen moorddossier met informatie.

Doel van het moordspel is het vinden van de moordenaar onder de aanwezige spelers. Iedere speler ontvangt een eigen moorddossier over de moord. Via de CrimeTime App begeleidt rechercheur Young Blood je met zijn bevindingen.

CrimeTime zocht een IT partner die zowel de technische kant als de design kant van de website en applicatie kon oppakken. De applicatie is gebouwd in Laravel, de website in WordPress.

Wij doen voor CrimeTime zowel de onderhoud van de website als de applicatie. Wij lossen bugs op, ontwikkelen nieuwe functies en verbeteren bestaande functies. Daarnaast werken wij momenteel aan een nieuwe huisstijl.

Aandacht Marketing is onze partner op het gebied van marketing.
Wij ondersteunen Aandacht Marketing met het bouwen en aanpassen van huisstijlen, designs en websites.

Ook hun eigen website nemen wij momenteel onder handen.

Portfolio voorbeeld Aandacht Marketing
jouwkrachtstation website

Jouwkrachtstation levert privé kracht trainingen, de hele sportschool voor jezelf. 

Wij zijn gevraagd om het design idee wat er al was te implementeren en te zorgen voor een mogelijkheid om trainingssessies te boeken.