Help! Ik kom er niet uit

Of wil je gewoon iets weten?

Omdat wij ook moeten slapen zijn wij helaas
(nog niet) 24u per dag bereikbaar.

Stuur een mail, of gebruik het contact formulier.

Wij reageren binnen 8 kantooruren.

FAQ

Met een servicekaart kun je al onze diensten afnemen zo vaak en zo lang als voor jouw bedrijf/project nuttig is, tot je servicekaart op is. Is je servicekaart op? Dan koop je eenvoudig een nieuwe. Met een servicekaart zit je nergens aan vast.

Soms kan een servicekaart niet passen bij je bedrijf of project. Het project is bijvoorbeeld erg groot, een servicekaart kan dan duur uitpakken. Voor zulke grote projecten is het abonnement bedoeld. Wij leveren onze diensten op vooraf afgesproken dagen en binnen vooraf afgesproken tijden. Na een jaar kan je elke maand kosteloos opzeggen.

Nee, juist niet! Onze teamleden zijn door hun beperking gewend aan tegenslagen en uiterst gemotiveerd om te laten zien wat ze kunnen. Daarnaast hebben we allemaal jarenlang ervaring in de IT service en dienstverlening. Voor ons is geen project te groot en uitdagingen zijn er om aangepakt te worden!

Heel veel werkzaamheden kunnen wij van afstand uitvoeren. Het is dus niet nodig om het hele pand rolstoeltoegankelijk te maken. Voor face to face afspraken kunnen we altijd in de buurt van het bedrijfspand afspreken, genoeg gezellige koffietentjes!