Vacature: beperkt maar geniaal?

Samen kunnen wij (bijna) alles. Design, systeembeheer, applicatie ontwikkeling, G Suite beheer, optimalisatie (+Google Apps Scripting) & training, maatwerk IT oplossingen en nog veel meer!

Alle teamleden van Anacea hebben een beperking. Zichtbaar en onzichtbaar. Dit zegt echter niets over onze kwaliteiten. Sterker nog, door onze beperking hebben we jarenlange ervaring met (kleine) hindernissen. Wij zijn uiterst gemotiveerd om de wereld te laten zien dat wij meer zijn dan onze beperking en hierdoor zijn wij erop gebrand om altijd te blijven ontwikkelen.

We hebben een superfocus ontwikkeld, concentreren ons op wat ├ęcht belangrijk is. Wij schrikken dan ook niet van deadlines en grote opdrachten. Wij vinden het een uitdaging om nieuwe dingen te proberen. Wij begeven ons naast de gebaande paden, lopen uit de pas en gaan graag tegen de richting in. Dit allemaal om het beste uit ons en onze diensten te halen.

Ben je het zat om niet gewaardeerd te worden door de wereld om wat je niet kan of om wat je bent? Wij weten het! Wil je echt laten zien wat je kunt en wil je knallen? Dan is het tijd voor een baan bij Anacea!

Hard skills

  • Gehandicapt: lekker belangrijk
  • Frond-end-developer: heel belangrijk
  • Zin in lol: nog belangrijker

Soft skills

  • Creatief
  • Goed met deadlines
  • Een hekel aan autoriteit
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Een teamplayer

Interesse? Vul hieronder je gegevens in, voeg je cv toe en nog belangrijker: schrijf een knetterende motivatie. Wie weet ben jij binnenkort ook een Anaceaheld!