SCOPAFIJTH

Groeien gaat niet altijd zonder groeistuipen. Als ondernemer moet je ontzettend veel regelen. Maar waar haal je al die kennis vandaan. Voor ons was het een leerproces van 25 jaar. Maak gebruik van al die kennis via ons SCOPAFIJTH impact systeem. 

Voordat wij met jouw onderneming en jouw team aan de slag gaan, doen we eerst een audit. In dit vooronderzoek leggen we de SCOPAFIJTH van jouw organisatie vast. 

Wat is dat dan, SCOPAFIJTH?

Security Hoe veilig is mijn informatie?

Communicatie Aan wie moet ik wat en wanneer laten weten?

Commercie Hoe ga ik verkopen en welke marketingstrategie hanteer ik?

Organisatie Hoe zit de organisatie in elkaar?

Personeel Wie doet wat en waarom?

Administratie Wat wil ik weten en wat moet ik verantwoorden?

Financiën Hoeveel geld heb ik beschikbaar in welke periode en hoeveel kan ik dan uitgeven en waaraan?

Informatie Wat wil ik bekend maken en hoe?

Juridisch Waar liggen mijn risico’s en wat is er vastgelegd?

Technologie Welke technologie past het beste bij mijn organisatie?

Huisvesting Wat is de passende huisvesting en wat is er voor nodig?

In onze audit nemen we alle mogelijke processen mee. Wij kunnen je van advies voorzien op alle punten van de SCOPAFIJTH. Niet alleen in het optimaliseren van de IT processen, maar alle processen binnen je bedrijf. 

Als we alles hebben onderzocht, dan gaan we aan de slag met het wegnemen van de grootste risicofactoren binnen de SCOPAFIJTH en beginnen we met de hoogste prioriteiten. De prioriteiten bepalen we samen met jou. Zo ontstaat er een faseplan en een tijdslijn.

Bij Anacea zelf is er heel veel kennis van alle bedrijfsmatige processen. Als we nog dieper op het onderwerp ingaan nodige wij één of meerdere van onze IT partners uit.

Wij informeren je graag hoe je succesvol en optimaal verder kunt groeien.